Marca: Dinamo nije slučajno preko nas pozvao Modrića. Mi smo mu ukazali najveću čast

Screenshot: Twitter

DINAMO je pozvao Luku Modrića (38) da se nakon 16 godina vrati u Dinamo tako da je zakupio cijelu udarnu stranicu Marce, najčitanijeg španjolskog sportskog lista. Marca je na to oduševljeno reagirala tekstom na portalu naslovljenim "Dinamo poslao ponudu Modriću... stranicom u Marci!!!", ispod kojeg piše: 

"Svi čekamo što će biti s Modrićevom budućnošću. Hrvatski mozak još nije odlučio, ali Dinamo Zagreb ga je pozvao da se vrati zanimljivom inicijativom. Njegov predsjednik Velimir Zajec je zakupio stranicu u Marci, putem koje ga je pozvao u Maksimir. Dinamov predsjednik je samo Marcu odabrao kao mjesto za poziv Modriću da se vrati u klub u koji je došao sa samo 16 godina.

Iz njega je 2008. otišao u Tottenham, a četiri godine kasnije u Real. Usprkos Dinamovoj emotivnoj gesti, Modriću su i dalje otvorene sve opcije za nastavak karijere. Realova desetka ne isključuje nastavak u Madridu. S druge strane, raskošne ponude iz Saudijske Arabije ne prestaju joj dolaziti, a tu je još i zov Amerike. Tim opcijama sada se priključio Dinamo, nostalgičnim pokušajem čiji se uspjeh trenutno ne čini realnim.

Ipak, mora se priznati da je Dinamova inicijativa zanimljiva i inovativna. Izbor Marce za nju nije slučajan, zato što je Modrić prije dvije godine primio najviše priznanje. Tada smo ga proglasili legendom Marce. Par dana kasnije osvojio je i petu Ligu prvaka s Realom. "

Pročitajte više