HRVATSKI NOGOMETAŠI

Marca: Modrić je pozvao legendu na ples. Onda ju je bacio na pod i opalio bičem

Screenshot: Twitter

NAJČITANIJI španjolski list ne prestaje s odama Luki Modriću nakon njegove fenomenalne partije za pobjedu Real Madrida nad Real Sociedadom (4:1) u derbiju 27. kola La Lige, koji je obilježio golčinom za preokret. Marca je posebno istaknula ono što je Modrić neposredno prije poentiranja napravio vršnjaku (36) i čuvaru, legendarnom Davidu Silvi.

Velikan Valencije, Manchester Cityja i reprezentacije Španjolske, koji je osvojio sve, pred kraj karijere došao je u Real Sociedad. Utakmicu kod madridskog imenjaka pamtit će po školovanju koje mu je priuštio Modrić, piše Marca. "Hrvat je prvo sakrio loptu Davidu Silvi, a onda si je efektnim potezom stvorio mjesto tako što je u prazno poslao Davida Silvu trzajem bokovima.

Modrić je španjolskog velikana pozvao na ples i onda briljantnim trzajem od struka naniže svog plesnog partnera s podija poslao na pod. Tu nije bio kraj njegovim čarolijama. S preko 20 metara je opalio ljevicom i tako zabio u rašlje. Silva je tako postao žrtva još i Modrićevog zaštitnog znaka, udarca bičem."

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ MODRIĆEVU GOLČINU

Pročitajte više