Marca o Modriću u debaklu: Najbolji na svijetu nosi Real, ali nema s kim igrati

Foto: Gulliver / Getty Images

REAL je porazom kod Seville (0:3) u šestom kolu La Lige napravio najgori uvod za gradski derbi s Atleticom u subotu. Pizjuan se još jednom pokazao najtežim gostovanjem za klub koji niže naslove prvaka Europe, ali kod Seville redovno gubi utakmice. Sva tri gola primio je prije kraja prvog poluvremena. 

Marca je u izvještaju nakon utakmice žestoko napala najveće Realove zvijezde za šetnju na Pizjuanu: "Neki od laureata s dodjele FIFA-inih nagrada izgledali su i igrali kao da još nisu skinuli smokinge s gala-večeri u Londonu, ali to nije ništa novo."

Podsjećamo, na treningu koji je bio u utorak, dan prije gostovanja u Sevilli, igrači Reala koji su prethodne večeri primili nagrade, pozirali su s njima. Courtois, Varane, Ramos, Marcelo i Modrić držali su trofeje, ali samo je hrvatski veznjak u rukama imao dva, za člana idealne momčadi i najboljeg igrača. Ostali su pokazali nagrade za uvrštenje u dream team, dok je Courtois pokupio trofej za najboljeg golmana.

Ali najčitaniji španjolski list i njegovi čitatelji među šetače s dodjele nagrada ne uvrštavaju Modrića. Upravo suprotno, izabran je za najboljeg u očajnoj momčadi Reala: 

"Najbolji se trudio, ali bilo je očito da je umoran. U drugom poluvremenu dao je sve od sebe, ali VAR mu je poništio gol. Nosio je momčad na leđima, ali nitko od suigrača nije ga pratio. Lopetegui ga je izvukao iz igre već u 70. minuti kako bi ga poštedio za subotnji derbi."

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više