lige petice

Marca: Perez je nakon debakla osjećao gađenje i bijes. Odlučio je što će napraviti

REAL je uoči nedjeljnog El Clasica bio apsolutni favorit protiv Barcelone. Uvjerljivo prva momčad La Lige protiv četvrte ispred koje ima 15 bodova prednosti. No u 90 minuta nogometa na Bernabeuu vidjeli smo apsolutnu dominaciju Barcelone koja je zabila četiri komada, a po prikazanom je mogla i sedam-osam golova.

Real je izgledao jalovo, bezidejno, tromo i plašljivo, a Barca je kažnjavala svaku glupost obrane kraljevske momčadi. Tijekom utakmice, piše madridska Marca, uprava Reala je osjećala bijes i gađenje prema igri Reala, a nakon što je sudac sinoć odsvirao kraj, navijači i mediji su zatražili drastične promjene u klubu.

Promjena će biti, ali ne radikalnih

Ipak, bez obzira na ljutnju Florentina Pereza, takvo nešto se neće dogoditi. Pereza je smirila činjenica da Real i dalje ima ogromnu prednost na vrhu i da se momčad plasirala u četvrtfinale Lige prvaka.

No, Marca dodaje, to ne znači da neće biti promjena, i to već ovo ljeto. Gareth Bale, Eden Hazard i Luka Jović bili su na klupi i nisu nastupili. Za njih se zna da su već otpisani, klub je već ranije jasno poručio da će se na ljeto riješiti igrača kojima u lipnju istječu ugovori, poput Balea, Isca i Mariana Diaza, a Perez planira prodati i još nekoliko igrača kako bi napravio financijski manevar za dovođenje Mbappea te još nekolicine pojačanja. 

Što se tiče Carla Ancelottija, Marca tvrdi da je Talijan za sada siguran, Ima još godinu dana ugovora i klub ne razmišlja o njegovom otpuštanju.

Pročitajte više