MARCA "Skandal u Hrvatskoj: Hajduk 'čestitao' sucima koji su mu 'ukrali' finale Kupa"

Foto: Screenshot

VELIKE sudačke odluke iz finala hrvatskog Kupa u Vinkovcima odjeknule su i do Španjolske. Renomirani sportski list Marca upoznao je svoje čitatelje s tri situacije koje su se dogodile u utakmici između Dinama i Hajduka (1:0), a koje su otišle na štetu splitskog kluba.

"Skandal u Hrvatskoj: Hajduk 'čestitao' sucima koji su mu 'ukrali' finale Kupa"

"U 23. minuti Said je trebao izaći sam pred vratara Zagorca, ali je pomoćnik Križarić pokazao na zaleđe kojeg nije bilo. U nastavku je stoper Dinama Perić srušio Saida kao posljednji igrač i trebao je dobiti crveni karton", piše Marca, koja je prokomentirala još dvije odluke Marija Zebeca...

"Već u 28. minuti dogodila se nova dvojbena situacija. Bek Dinama Petar Stojanović srušio je na lijevoj strani šesnaesterca Ádáma Gyurcsóa, ali je sudac pokazao žuti karton igraču Hajduka za simulaciju."

Na kraju, tu je i detalj iz finiša susreta, koji Španjolci nisu zaboravili...

"Arijan Ademi rukama se naslonio na Gyurcsóa u šesnaestercu te ga srušio. Međutim, ni to nije bio penal za glavnog suca utakmice. Hajduk je protestirao kod svih situacija, no uzalud. Dinamo uvijek ima pomoć sudaca jer braća Mamić vuku konce hrvatskog nogometa", zaključuje Marca, uz fotografiju na kojoj je Hajduk putem društvenih mreža čestitao sucima pobjedu. 

Pročitajte više