cristiano ronaldo

Marca: Ferguson je došao na sastanak da spasi Ronalda. United bi ga mogao posuditi

Foto: Profimedia

MANJE od dva tjedna prije početka Premier lige Cristiano Ronaldo još ne zna gdje će završiti karijeru. Portugalac iz "obiteljskih razloga" nije otputovao u Aziju s momčadi na pripreme iako ga Erik Ten Hag navodno i dalje želi u ekipi. Kako piše Marca, Ronaldo želi i sljedeće sezone igrati u Ligi prvaka pa razmatra opciju odlaska u Atletico.

No United ga ne želi tako lako pustiti. Ronaldo je danas s menadžerom Jorgeom Mendesom stigao na sastanak u klupski kamp, a na sastanku će navodno biti i Alex Ferguson. Škot je Ronalda prvi put doveo na Old Trafford, a bio je ključna osoba u njegovu povratku sljedećeg ljeta pa se u Unitedu nadaju da bi Ferguson, kojeg je Ronaldo prozvao drugim ocem, mogao pomoći da Portugalac ipak ostane u klubu.

"Ronaldo želi otići, a Mendesov dolazak na sastanak jasna je poruka Unitedu da ga proda. Na sastanku će biti i sportski direktor Richard Arnold i očekuje se da će se situacija ubrzo riješiti. Ronaldo jako želi u Atletico. Voli Simeonea, voli španjolsku ligu, a spreman je čak pristati i na manju plaću uz uvjet da ima zajamčeno mjesto u momčadi. 

Postoji opcija koja bi mogla zadovoljiti obje strane, a to je da ga United posudi Atleticu na jednu sezonu, a Ronaldo bi za uzvrat po povratku ostao na Old Traffordu još jednu sezonu. To je za sad najrealnija opcija iako su u zraku još i Chelsea i Bayern koji su Ronaldu zanimljivi", piše Marca.

 

Pročitajte više