Real Madrid

Marca: Zidane se zbog sina zakačio s ljudima u Realu

Foto: Guliver Image/Getty Images

POZICIJA vratara u Realu jedna je od glavnih tema u madridskom klubu još otkako je u prosincu 2012. godine Jose Mourinho na klupu stavio klupsku legendu Ikera Casillasa.

I Mourinhovi nasljednici u Realu imali su problem s izborom vratara, posebno Julen Lopetegui kojem je klub doveo Thibauta Courtoisa i koji je morao podijeliti minutažu između Courtoisa i Keylora Navasa. 

Zinedine Zidane je u povratku na klupu Reala donio odluku da će sljedeće sezone gol čuvati Thibaut Courtois, da će se prodati Keylor Navas, ali nikako da s čelnicima madridskog kluba postigne dogovor oko pozicije rezervnog vratara. 

U klubu žele da rezerva Courtoisu bude 20-godišnji Ukrajinac Andrij Lunin, a Zidane smatra da je to mjesto zaslužio njegov sin Luca. 

"Francuz vjeruje da ne postoji velika razlika između njegovog sina Luce i Lunina koji se nije proslavio na posudbi u Leganesu", piše Marca.

Luca Zidane, koji je nedavno proslavio 21. rođendan, debitirao je za Real prošle godine u posljednjem kolu protiv Villarreala. Ovu sezonu je počeo kao četvrti vratar, ali je u ožujku dobio priliku od oca protiv Huesce. 

Pročitajte više