Marcelo osvojio trofej koji mu je draži od svih 25 s Realom. Čestitao mu i Modrić

Foto: EPA-EFE

BRAZILSKI Fluminense osvojio je Copa Libertadores pobjedom protiv Boca Juniorsa 2:1 nakon produžetaka, a gol vrijedan prve titule južnoameričkog prvaka u 102 godine povijesti kluba djelo je Johna Kennedyja u 99. minuti. Ali važan dio šampionske momčadi bila je i Realova legenda Marcelo, koji je u finalu odigrao 80 minuta.

Marcelo se ovog ljeta s 35 godina vratio u Fluminense, svoj matični klub iz kojeg je daleke 2007. prešao u Real, s kojim će u 15 i pol godina osvojiti 25 trofeja, među kojima pet za naslov europskog i šest za španjolskog prvaka. Nakon utakmice je u suzama rekao da mu je ovaj draži od svih njih.

Čestitao mu i Modrić

"U Madridu će razumjeti. Ovo mi je najvažnija titula na klupskoj razini. Ovo je klub u kojem sam odrastao", rekao je 35-godišnji bek. "Real će mi uvijek biti u srcu, ali o Fluminenseu mi je teško i govoriti."

Marcelu je na velikom i emotivnom uspjehu čestitao i veliki prijatelj Luka Modrić, kojem je kuštravi Brazilac jedini od suigrača bio na promociji knjige u Zagrebu. Hrvatski kapetan pod Marcelovu šampionsku fotografiju na Instagramu napisao je: "Kako veliko! Čestitam, brate."

Pročitajte više