"Marić je direktni krivac": Podsjećamo na Mišinu reakciju nakon utakmice u Maksimiru

NIJEMCI su iznijeli dokaze, i mozaik se polako slaže. Podsjećamo na reakciju Ante Miše, trenera koji je vodio Hajduk 13. svibnja na Maksimiru, u prvoj utakmici finala Kupa, koja je pod istragom njemačkog državnog odvjetništva. Danas Miše kaže da se može samo slatko nasmijati, jer sumnja da Marić nije radio tek "obične pogreške", bila je prisutna,  ali ne i dokaziva. Danas se Miše slatko smije, a nakon sporne utakmice mogao je samo kukati....

Tekst objavljen nakon utakmice donosimo u cijelosti;

"IAKO se trener Hajduka Ante Miše proteklih mjeseci nije htio osvrtati na suđenje čini se kako mu je ipak prekipjelo nakon utakmice na Maksimiru. Bijeli su se žestoko žalili na suca Pristovnika koji je dijelio pravdu na utakmici s Rijekom, a takvo suđenje je, prema Splićanima, bilo samo uvertira za utakmicu s Dinamom. U srijedu su na Maksimiru ostali bez dva igrača i dosuđen je jedanaesterac na njihovu štetu.

Miše je cijelo vrijeme gentelmanski šutio, a nakon poraza od Dinama zašutio je kompletan Poljud. Jutros su stigle prve reakcije, a Miše je bio određen, navodeći na štetu Hajduka.

"Bišćan je zaslužio crveni karton zbog brutalnog starta na Kaliniću. Linićev start na Mandžukiću nije bio za crveni karton, a pitanje je je li uopće bio i za žuti karton. Udarac Mandžukića u glavu Šerića je trebao biti kažnjen. Hrgović je Kalinića udario u lice i zbog toga je također zaslužio kaznu, kao i Buljat zbog udaranja Mandžukića. A Mandžukić je udario Šerića, nije dobio karton, a već je imao žuti i trebao je biti isključen."

"Sudac je izravno utjecao na rezultat. Jesam gentleman, ali su u Maksimiru uspjeli u onome što su naumili - cijelu sudačku organizaciju su okrenuli protiv nas. Moji igrači igraju pošteno, ali čini mi se da neki ne igraju. Gospoda iz Maksimira uspjela su u svom naumu i to im ne ide na čast. Sudac Bruno Marić direktno utjecao na rezultat. S osam igrača nismo imali nikakve šanse."

Pročitajte više