DINAMO

Marin: Bjelica je više očekivao od mene? Pa i ja sam od njega

Foto: Pixsell

MLADI Dinamov nogometaš Antonio Marin govorio je u razgovoru za SN o svojoj karijeri i odnosu s bivšim trenerom Nenadom Bjelicom.

Marin već barem dvije sezone slovi za jednog od najvećih Dinamovih talenata, ali se do sad nije uspio nametnuti u prvoj momčadi, odnosno Nenadu Bjelici koji mu je bio trener do izbijanja krize s koronavirusom. Sad već bivši Dinamov trener rekao je nakon odlaska iz kluba da je od Marina očekivao puno više nego što je pokazao.

"Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Kao što je on očekivao više od mene, tako sam ja možda očekivao više od njega, ali nema se smisla vraćati na to. Želim mu puno sreće u nastavku karijere i hvala mu na pažnji koju mi je poklonio. Bilo je tu još stvari kojima mi je na svoj način pokazao da mu je stalo do mene. Dao mi je i neke knjige koje mi mogu pomoći i sve sam ih pročitao", rekao je Marin.

Osvrnuo se i na budućnost, u kojoj se od njega dosta očekuje.

"Vrijeme je da napravim neki iskorak. Nije lako igrati u Dinamu jer je velika koncentracija kvalitete. U nižim kategorijama se tu i tamo možda možeš švercati, ali na ovom nivou ne. Osim toga, ja se za poziciju borim s hrvatskim reprezentativcem Mislavom Oršićem, koji je ovog ljeta trebao biti na Euru. No bit će prilika za dokazivanje. Ja sam spreman za izazove", rekao je Marin.

Pročitajte više