Marinić Kragić poveo pjesmu na splitskoj Rivi: "Samo jednu želju imam..."

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

HRVATSKA vaterpolska reprezentacija u Dohi je osvojila Svjetsko prvenstvo samo mjesec dana nakon što je na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj uzela srebrnu medalju. Vaterpolisti su imali svečani prijem kod Andreja Plenkovića, no nije organiziran doček u Zagrebu na glavnom trgu.

Međutim, dočeci su organizirani u Splitu i Dubrovniku. Na splitskoj Rivi pred navijače su na pozornicu stali Jerko Marinić Kragić, Zvonimir Butić, Ante Vukičević, Rino Burić i Mate Anić. Uz njih su bili i pomoćni trener Jure Marelja, trener vratara Renco Posinković i doktor Dinko Pivalica.

Marinić Kragić, najpoznatiji splitski vaterpolist, poveo je pjesmu s pozornice: "Samo jednu želju imam moj živote ludi - da mi Hajduk prvak bude, cili Split poludi." S njim su pjevali i ostali vaterpolisti i navijači. Marinić Kragić velik je navijač Hajduka, što je više puta isticao u obraćanju medijima.

@dalmatinskiportal Jere Marinić Kragić: Nadam se da ću u peti mjesec ovdje dočekati prvake iz Hajduka #jeremarinickragic #vaterpolo #docek #barakude #riva #split #hajduk #samojednuzeljuiman ♬ original sound - Dalmatinski portal

Pročitajte više