Mario Tokić vraća se u HNL?

MARIO TOKIĆ bio je drag bivšem izborniku Zlatku Kranjčaru, jedan od onih koji su popunjavali kvotu od 23 igrača i nosili kapetanske trake na turnejama Dalekim istokom. Danas je 32-godišnji branič i sam bivši član reprezentacije, a najavio je kako bi na kraju sezone mogao postati i bivši po pitanju bečke Austrije s kojom je vezan do lipnja ove godine.

Nakon šest godina, naime, namjerava se vratiti u HNL! Opcije su Rijeka i Dinamo i mada je svima jasno kako bi Zdravko Mamić trebao imati pravo prvokupa zbog  plodnih godina koje je Tokić s "Modrima" proveo u Ligi prvaka, saznali smo da direktor Rijeke Marinko Koljanin već ove zime prionuo poslu.

"Mi smo o Tokiću razmišljali još ove zime, ali tada nije bilo mogućnosti za prijelaz jer ga je vezao ugovor s Austrijom. Tokić je  solidan igrač koji ima veliku prošlost u hrvatskom nogometu i logično je da smo zainteresirani za njega. Kao što sam rekao, kontaktirali smo ga već ove zime, ali tek sada postoji realna mogućnost. Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati. To je sve što vam mogu reći o toj temi." - zagonetan je Koljanin.


Na potezu je sada Dinamov pregovarački team.

D.R.
Foto: Austria-Archiv.at

Pročitajte više