Kobe Bryant dobiva ogromni mural u Križevcima

Foto: Hina

MARKO Tomas, Ivan Tomas, Ivan Grgat, Filip Kašik, Darko Celovec i Ivan Šiprak glavna su imena koja će nastupiti u revijalnoj utakmici legendi u sklopu osmog izdanja turnira u uličnoj košarci Crosscity Buckets 2020. koji će se održati u subotu, 11. srpnja, na gimnazijskom igralištu u Križevcima

Revijalna utakmica legendi bit će pravi mamac za publiku i sve sportske zaljubljenike. Marko i Ivan Tomas braća su koja su obilježila hrvatsku košarku kao reprezentativci i igrači mnogih domaćih i velikih inozemnih klubova, Ivan Grgat je bivši centar Cibone s kojom je igrao Euroligu te je ujedno i bivši hrvatski reprezentativac, a domaće snage brane i košarkaši koji su obilježili lokalnu klupsku košarku. Filip Kašik i Darko Celovec već godinama podržavaju turnir kao sponzori. Njima se pridružuje i Ivan Šiprak, ikona sjeverozapadne košarkaške scene, koji je kao kapetan momčadi uveo klub Prigorje financije u Prvu ligu.

Osim revijalne utakmice, organizatori pripremaju još jednu veliku novost. Naime, na kotlovnici uz samo igralište oslikavat će se mural u spomen na velikana svjetske košarke, tragično preminulog Kobea Bryanta. Mural se kreće izrađivati dan prije turnira, u petak, a velika završnica priprema se upravo za vrijeme trajanja turnira, kad će posjetitelji moći uživati u prekrasnoj uspomeni na jednog od najboljih igrača u povijesti košarke.

Pročitajte više