Marseille je imao akciju za izjednačenje, a onda je hrvatski stoper sjajno reagirao

Screenshot: Reddit

MARSEILLE je u utakmici petog kola grupne faze Lige prvaka izgubio od Eintrachta na gostovanju 2:1. Momčad Igora Tudora tako je pala na zadnje mjesto u skupini D jer su Tottenham i Sporting odigrali 1:1 u Londonu. Tako će Tudoru za prolazak u drugi krug trebati pobjeda kod kuće protiv Tottenhama.

Eintracht je vodio već u trećoj minuti. Kamada je šokirao Tudorovu momčad nakon asistencije Ndicke. Japancu je to bio drugi pogodak ove sezone u Ligi prvaka. Marseille je uskoro došao do izjednačenja. Guendouzi je pogodio u 22. minuti. Mbemba mu je asistirao s desne strane, a nekadašnji igrač Arsenala zakucao je iz blizine loptu u mrežu.

No kratko je trajalo slavlje gostiju jer je Eintracht u 27. minuti ponovo vodio. Götze i Kolo Muani kombinirali su u šesnaestercu Marseillea i lagano izradili priliku koju je Kolo Muani pretvorio u pogodak. Imao je Marseille odmah nakon toga odličnu priliku za izjednačenje, no bivši stoper Rijeke Hrvoje Smolčić sjajno je reagirao i izbacio loptu ispred Alexisa Sancheza.

Neizvjesna skupina

Tottenham i Sporting remizirali su 1:1 u drugoj utakmici u skupini D. U posljednjem kolu Marseille igra protiv Tottenhama, a Eintracht protiv Sportinga. Sve momčadi još uvijek su u igri za prolazak i prvo mjesto u skupini.

 

Pročitajte više