Martinez je razbjesnio Francuze u Kataru, sad je to ponovio. Napao ga i bivši suigrač

Foto: EPA

ASTON VILLA boljim je izvođenjem jedanaesteraca izbacila Lille u četvrtfinalu Konferencijske lige. U središtu pozornosti opet je bio Villin vratar, Argentinac Emiliano Martinez. On je zaradio žuti karton u prvom poluvremenu, a onda i tijekom raspucavanja, ali nije isključen jer se na startu raspucavanja poništavaju žuti kartoni koje su igrači dobili za vrijeme utakmice.

Martinez je žuti karton tijekom jedanaesteraca zaradio zato što je poslije obranjenog penala ušutkavao navijače Lillea. Napeti odnosi Martineza i Francuza traju još od finala Svjetskog prvenstva 2022., kad je argentinski vratar također provocirao suparnike tijekom i nakon izvođenja jedanaesteraca. Ovaj incident samo će dodatno narušiti te odnose.

Francuzi poludjeli na Martineza

Predsjednik Lillea Olivier Letang nakon utakmice je rekao: "Ne želim gubiti vrijeme razgovarajući o tom dečku koji se ne ponaša kao profesionalni sportaš. U porazu, baš kao i u pobjedi, morate ostati mirni i dostojanstveni."

Martineza je kritizirao i bivši francuski reprezentativac Samir Nasri, s kojim je dijelio svlačionicu u Arsenalu. "Njegovo ponašanje me nervira jer prije nije bio takav. Znam ga još iz Arsenala, kad je bio vrlo mlad. Bio je jako stidljiv, a sada je ovakvo ponašanje postalo njegov zaštitni znak", izjavio je Nasri.

Pročitajte više