Masnica ispod Icardijevog oka na Instagramu razbjesnila Džeku: Sramotno

Foto: Profimedia

FENERBAHČE i Galatasaray odigrali su 0:0 u nedjeljnom turskom derbiju. Utakmica je obilovala prekršajima pa su ih tako domaći igrači napravili 19, a gosti 26, što je rezultiralo s ukupno sedam žutih kartona. Bilo je i pojedinačnih sukoba na terenu, a sve je nastavljeno i na društvenim mrežama.

Galatasaray je nakon susreta objavio fotografiju Maura Icardija, odnosno njegovog lica s masnicom ispod oka. Uz tu fotografiju piše: "Oni koji samo žele pravdu za sebe i večeras su nastavili manipulirati turskim nogometom. VAR soba i 26 kamera ne vide i mi se sramimo zbog njih. Neka se srame oni koji su nogomet u Turskoj doveli do ove točke."

Sukob klubova na Instagramu

O čemu je riječ? Iz Galatasaraya tvrde da je masnica ispod Icardijevog oka rezultat udarca koji je dobio tijekom derbija. Fenerbahče i njegovi navijači sigurni su da ju je zaradio nakon što se sudario sa stativom. "Pokušaj da se ispadne žrtva kroz to što je igrač udario u vratnicu. Ostavit ćemo to na volju javnosti", odgovorili su iz Fenera.

Na sve se javio i Fenerbahčeov kapetan Edin Džeko s porukom: "Icardi je udario stativu glavom, a oni ga stave na Instagram i plaču za penalom... Tako tipično za njih. Sramotno."

Pročitajte više