Matić imenovao igrače Uniteda koji su stalno kasnili: "Sve sam dokumentirao"

Foto: EPA

NEMANJA MATIĆ (35) u veteranskim godinama igra za francuski Rennes. Iza njega je bogata karijera, a najbolji nogomet igrao je za Benficu, Chelsea i Manchester United. Srpski veznjak bio je član Uniteda od 2017. do 2022., a srpskim medijima je otkrio neke detalje vezane za bivše suigrače Paula Pogbu i Jadona Sancha. Pogba je nedavno pao na doping-testu i neće igrati sljedeće dvije godine, a Sancho je zbog neprofesionalnog ponašanja protjeran iz Uniteda.

"U Chelseaju su se igrači ponašali profesionalno. Bili su točni i nikad nisu kasnili na trening, ali u Unitedu se to događalo svaki dan. Najčešće su kasnili Sancho i Pogba i nekoliko drugih igrača. Mi koji smo dolazili na vrijeme bili smo ljutiti pa smo formirali neku vrstu internog disciplinskog odbora sa mnom kao predsjednikom", rekao je Matić pa dodao:

"Stavio sam papir na zid i tu sam dokumentirao imena pojedinaca koji su kasnili. Tijekom jedne sezone skupili smo 75 tisuća funti u kaznama. Planirali smo taj novac iskoristiti za organizaciju zabave u Londonu, no koronavirus nas je spriječio." Matić je u karijeri još igrao za Kolubaru, Košice, Vitesse i Romu. Za Srbiju u 48 nastupa ima dva gola.

Pročitajte više