Maxi Rodriguez u Liverpoolu, Benitez vjeruje u njegov trenutni doprinos



KAO što je bilo najavljivano proteklih dana argentinski reprezentativac Maxi Rodriguez novi je član Liverpoola. Trener Rafa Benitez ponosno je objavio da će krilni igrač biti član Redsa 3,5 godine.

Taj 29-godišnji igrač koji se najbolje snalazi na poziciji desnog krila tijekom dana prošao je liječnički pregled u Liverpoolu, pa otvorio novu stranicu u svojoj karijeri. Posljednje vrijeme bio je nezadovoljan u Atleticu, a budući da mu ugovor ističe na ljeto, u Atleticu su procijenili da je najbolje pustiti ga besplatno. Za njega su bili zainteresirani argentinski klubovi Boca Juniors i Estudiantes.

Već je odlučeno da će u novom klubu Rodriguez nositi broj 17, a bit će u sastavu već za utakmicu FA kupa protiv Readinga sljedećeg vikenda. ostaje za vidjeti hoće li Benitez koristiti Rodrigueza na njegovoj prirodnoj poziciji, koju trenutno okupira Dirk Kuyt, ili će mu namijeniti mjesto ofenzivnog veznog.

Trener Redsa Rafa Benitez iznimno je zadovoljan što se transfer raspleo bez većih komplikacija, te je istaknuo da vjeruje da se Rodriguez može odmah prilagoditi na Premiership i pomoći momčadi u borbi za mjesto u LP sljedeće godine.

Rodriguez će u Liverpoolu ponovno susresti bivšeg suigrača i prijatelja Fernanda Torresa, te suigrača iz reprezentacije Javiera Mascherana.

Pročitajte više