Mayweatherov prvi javni istup: "Znao sam da će McGregor biti mrtvac koji hoda"

Foto: Getty Images/Guliver Image

FLOYD MAYWEATHER JR se prvi put nakon meča protiv Conora McGregora pojavio u medijima. Legendarni boksač gostovao je u šou Stevea Harveyja, a među ostalim je govorio i o dvoboju protiv UFC prvaka koji se održao 26. kolovoza u Las Vegasu.


Upitan je li se čuo s Conorom McGregorom nakon meča, Mayweather je odgovorio negativno, a na čestitke voditelja na nevjerojatnih 50-0 u profi ringu, "The Money" odgovara:

"Julio Cesar Chavez je u jednom trenutku pobijedio u 70 profesionalnih mečeva zaredom. Ali mi ne znamo tko su bili ti boksači koje je pobijedio. Ali on je legenda i nikada nije pobijeđen. Ne želim nikoga omalovažiti tko je postigao više od mene u svijetu boksa."

"Bez ljudi, mi kao sportaši i zabavljači, ti kao voditelj, ne bi bili ništa bez fanova. Zato ih cijenim", dodao je.
 

 
Ponovno je ponovio da je razliku u meču protiv McGregora činilo iskustvo i taktika.

"Nismo razgovarali. Imali smo razmiricu i riješili smo je. Smatram da sam bio bolji čovjek u tom meču. Imali smo plan, znao sam da je naviknut na mečeve od 25 minuta. Kada bi prošao tih 25 minuta, znao sam da je praktički mrtvac koji hoda."

"Moje tijelo je stiglo do kraja, napravio sam sve u boksu. Morate shvatiti da u čitavom boksu nisu mogli naći nikoga tko me može pobijediti pa su morali otići u drugi sport naći izazivača. I njega sam pobijedio", zaključuje.

 

 

 

Pročitajte više