Mayweatherova ekshibicija protiv unuka šefa mafije prerasla u masovnu tučnjavu i kaos

Foto: Screenshot

FLOYD MAYWEATHER, umirovljeni i nikad poraženi boksački prvak svijeta u pet težinskih kategorija, i John Gotti III., unuk šefa mafije koji se pokušava probiti u borilačkom svijetu, odradili su boksačku ekshibiciju koja se pretvorila u kaos. Meč u Miamiju pretvorio se u opću tučnjavu nakon prekida borbe.

Djed Mayweatherovog jučerašnjeg suparnika bio je šef mafije u New Yorku, a borba između legendarnog boksača i Gottija u planu je već godinama. Mayweather je priznao da je prijatelj s obitelji čije se prezime desetljećima veže uz kriminal u New Yorku.

Mayweather je bio bolji

Favorizirani Mayweather je bez većih problema kontrolirao tijek borbe, zadavao udarce kojima je pogađao suparnika i istovremeno izbjegavao njegove pokušaje. Sve je eskaliralo u onom trenutku kad je sudac Kenny Bayless upozorio borce da manje pričaju, a više se bore, a onda i prekinuo meč zbog previše trash talka i premalo akcije.

Gotti je tu izgubio glavu i nasrnuo na Mayweathera. Sudac je pokušao zaštititi jednog od najboljih svih vremena, udarci su ipak odsjedali na tijelima i glavama, a onda su se u sve uključili i ljudi iz timova. Masovna tučnjava iz ringa prebacila se i u publiku. Policija je morala ispratiti publiku iz arene.

Pročitajte više