UFC

Od UFC-a u Abu Dhabiju odustala tri borca. McGregor i Poirier bez problema na vagi

Foto: Screenshot Twitter UFC

ODRAĐENO je vaganje za UFC 257 koji je u subotu navečer na rasporedu u Abu Dhabiju. Među prvima su na vagu bez većih problema stali najvažniji protagonisti Connor McGregor i Dustin Poirier.

Irac pred povratnički UFC meč teži 70 kilograma, dok je Poirier iskoristio pola kilograma dozvoljene tolerancije. Osim spomenutog dvojca, vagu su bez problema prošli Dan Hooker i Michael Chandler koji nastupaju u sunaslovnoj borbi večeri.

Na vaganje su kasnila tri borca, a samo su se da pojavila

Problemi su se pojavili kod drugih boraca i to već prije vaganja. Ottman Azaitar je otkazao svoj nastup zbog neuspješnog skidanja kilograma, iako prije vaganja službene informacije nije bilo.

Na vaganje su nakon toga kasnila još tri borca, a samo su se njih dvojica pojavila. Riječ je o Armanu Tsarukyanu i Khalilu Rountreeju. Ipak, obojica su "pali" na vaganju, Tsarukyan za čak kilogram i pol u lakoj kategoriji, dok je Rountree u poluteškoj bio za 200 grama pretežak te je prešao dozvoljenu granicu od 93.5 kilograma.

U Abu Dhabiju će vjerojatno biti održano 11 borbi

Spomenuti dvojac će biti kažnjen oduzimanjem dijela honorara, a kazna očekuje i Narata Haqparsta koji se nije ni pojavio na vaganju.

Ipak, radi se na tome da Tsarukyan dobije novog protivnika. To će vjerojatno biti Matt Frevola koji je također ostao bez protivnika u lakoj kategoriji. Tako će na UFC-u 257 umjesto 12 najavljenih borbi biti održano njih 11.

Pročitajte više