UFC

McGregor najavio napad na povijesni UFC pothvat: Povijest je tu da se ispiše

Foto: Profimedia

IRSKI MMA borac Conor McGregor rekao je da pretendira na naslov prvaka u UFC-ovoj velter kategoriji. Pojas trenutno drži Kamaru Usman, no McGregor, koji se oporavlja od ozljede, vjeruje da mu ga može uzeti i tako postati jedini borac u povijesti koji je uzeo pojaseve prvaka u tri različite kategorije.

"Ne vidim se više u lakoj kategoriji. Vjerujem da ću se boriti za titulu u velter kategoriji protiv Usmana. Velik sam i jak, osjećam se zdravo i pun sam energije. Usman voli direkte, nespretan je i običan hrvač bez dobrih zahvata. Što će mi on napraviti? Gdje je tu opasnost? Ja je ne vidim", rekao je McGregor u podcastu The Mac Life.

"Mora biti borba za titulu"

"Svijet će opet pričati o mom pojasu. Povijest je tu da se ispiše. Trostruki naslov prvaka nikad nitko nije postigao. Ja ću doplesati ravno u borbu za naslov prvaka. Ne brinite se oko toga, ili će biti tako, ili se neću boriti. Mora biti borba za titulu. Tko drugi je može dobiti?" upitao je McGregor.

Irac u karijeri ima omjer od 22 pobjede i šest poraza. Dva je poraza zaradio u posljednje dvije borbe, a oba puta nije uspio pobijediti Dustina Poiriera. McGregor je nakon nekoliko posljednjih borbi u UFC-u najavljivao da će otići u mirovinu, no svaki se put vratio.

Pročitajte više