Melnjak o navijačima Hajduka: Kako ide ona pjesma...

Screenshot: Hajduk Digital TV

HAJDUK je drugu godinu zaredom osvojio SuperSport Hrvatski kup. U finalu su nogometaši splitskog kluba na Rujevici pobijedili Šibenik 2:0 golovima Darija Melnjaka i Marka Livaje. Melnjak je komentirao utakmicu za Hajduk Digital TV. "Razmišljaš kakvo će biti slavlje ako osvojimo... Bilo je prekrasno", započeo je Melnjak, koji je prošle sezone, kada je Hajduk pobijedio Rijeku u finalu Kupa, zabio dva pogotka.

"Dominirali smo, Šibenik nas je zadržavao dobrim blokom. U drugom poluvremenu smo zabili dva gola i razveselili sve ove ljude", nastavio je Melnjak. "Dragi Bog mi je dao priliku razveseliti sve ljude. Treba spomenuti igrače koji čuvaju naša leđa dok mi idemo u napad. Svi smo ovo jako željeli, u zadnja dva mjeseca pokazali smo da smo, unatoč tome što smo izgubili priliku boriti se za prvo mjesto u prvenstvu, ostali fokusirani. Dobro smo odigrali kao ekipa protiv Šibenika", smatra Melnjak.

Melnjak o navijačima Hajduka

Komentirao je podršku navijača Hajduka, koji su stigli na riječku Rujevicu. "Kako ide ona pjesma: 'U danima sretnim, u danima grubim.' Stvarno su bili uz nas od prve do zadnje minute. Najljepše je što smo na kraju mogli zajedno slaviti i pjevati. Vjerujem da je to super baza za ono što svi želimo iduće sezone", izjavio je Melnjak.

Hajduk je osvojio drugo mjesto u SuperSport HNL-u. U posljednjem, 36. kolu igrat će protiv Šibenika na Poljudu. "Pozivam sve, sigurno će biti lijepa atmosfera. Želimo pozitivno završiti sezonu, koja će nam, vjerujem, dati lijep uvod u iduću", zaključio je Melnjak.

Pročitajte više