Menadžer QPR-a o Jelaviću: Čitam o igračima koje "želim" i samo se smijem



NEIL WARNOCK, menadžer Queens Park Rangersa , odbio je komentirati napise otočkih medija kako će u zimskom prijelaznom roku dovesti Nikicu Jelavića iz Glasgow Rangersa.

Mnogi se engleski klubovi spominju kao moguća buduća destinacija 26-godišnjeg napadača, a posljednjih je dana u prvi plan izbio QPR. Čak se u četvrtak pojavila informacija da je klub s Loftus Roada poslao službenu ponudu za Jelavića, ali menadžer Rangersa Ally McCoist je to u petak demantirao.

Podgrijavati špekulacije oko Jelavića odbio je i iskusni Warnock koji ne krije da želi pojačati svoju momčad, ali ne želi javno licitirati imenima.

"Čitam izvještaje o igračima koje želim i samo se smijem. Morat ćete pričekati da se nešto dogodi i tek tada ću vam reći. Ne želim špekulirati o ponudama, niti o igračima. Siguran sam da ćete me ispitivati o raznim imenima na svakoj konferenciji za novinare do kraja siječnja" izjavio je Warnock, ali neki ga predstavnici medija očito nisu razumjeli, pa mu je uskoro ponovno doletjelo pitanje o Jelaviću.

"Ne želim komentirati ni Jelavića ni bilo koga drugoga. Mogu vam samo reći da ću svoje mete nastojati dovesti čim prije u prijelaznom roku."

Podsjetimo, osim QPR-a, otočki su mediji posljednjih tjedana među zainteresiranim za Jelavića spominjali i Liverpool, Everton, West Bromwich Albion, Sunderland, Leicester…

Pročitajte više