FIFA THE BEST

Messi glasao za CR-a, a CR za Messija ne. Evo svih glasova za The Best nagradu

Foto: EPA-EFE

LIONEL MESSI osvojio je FIFA-inu The Best nagradu i ostavio iza sebe Cristiana Ronalda i Virgila Van Dijka. Nizozemski kapetan stisnuo mu je ruku nakon ceremonije i čestitao, a Portugalac se u Milanu nije ni pojavio nego je poslao poruku na Instagramu gdje Argentinca nije ni spomenuo.

Ubrzo je otkriveno kako je tko glasao od kapetana i izbornika reprezentacija.

Messi, koji je s 46 posto glasova pobijedio ispred Virgila Van Dijka (38 posto glasova) i Cristiana Ronalda (36 posto), na prvo mjesto je stavio Sadija Manea iz Liverpoola.

Na drugom mjestu našao mu se Cristiano Ronaldo iz Juventusa, a treći mu je kolega iz Barcelone, Frenkie De Jong.

Cristiano Ronaldo je na prvo mjesto stavio suigrača iz Juventusa Matthijsa de Ligta, drugi mu je Barcelonin Nizozemac Frenkie de Jong, a treći Kylian Mbappé iz PSG-a.

Virgilu Van Dijku je Lionel Messi prvi, na preostale dvije pozicije stavio je suigrače iz Liverpoola Mohameda Salaha i Sadio Manea.

Hrvatski kapetan Luka Modrić koji se petu sezonu zaredom našao u FIFA-inoj najboljoj momčadi sezoni u izboru za nagradu The Best, kao branitelj, nije osvojio nijedan glas izbornika. Glasovao je za Cristiana Ronalda, Edena Hazarda i Lionela Messija.

Izborniku Zlatku Daliću najbolji su bili Mohamed Salah, Cristiano Ronaldo i Eden Hazard, a sve glasove možete pogledati ovdje.

Pročitajte više