messi napustio barcelonu

Messi je na oproštaju komentirao fotografiju s igračima PSG-a

Foto: Instagram

LIONEL MESSI se na današnjoj press konferenciji oprostio od Barcelone.

Argentinac s Nou Campa odlazi nakon 21 godine i više od 30 osvojenih trofeja, a na press konferenciji je jedva suzdržavao suze i teško spajao rečenice. 

Kad je malo došao k sebi, Messi je rekao da mu je odlazak iz Barcelone užasno teško pao, a kasnije je odgovarao na pitanja novinara. Jedan od njih pitao ga je o fotografiji koja se na društvenim mrežama proširila prošlog tjedna. Neymar je na Instagramu objavio fotografiju s Ibize na kojoj su on, Messi, Leandro Paredes, Angel Di Maria i Marco Verratti, sve redom igrači PSG-a.

"Do te fotografije došlo je stvarno slučajno. Našli smo se na Ibizi i izašli van, a kasnije smo otišli u kuću jednog od njih. Odlično smo se zabavljali i onda smo se uslikali. Oni su u šali govorili: 'Daj dođi u Pariz', ali to se događalo u trenutku kad sam ja očekivao da ostajem u Barceloni. Stvarno slučajno", rekao je Messi i prokomentirao glasine da odlazi u PSG:

"Nemam ništa dogovoreno, ali da, to je jedna od opcija. Što se tiče one fotografije s igračima PSG-a, ona je slučajno nastala. Nakon što je objavljeno da ne mogu nastaviti karijeru u Barceloni, imao sam jako puno poziva i upita drugih klubova. Interes je golem, ali nemam još ništa dogovoreno, no pregovara se", kazao je.

Pročitajte više