Messijev brat žestoko udario po Barceloni i Kataloncima pa se ekspresno ispričao

Foto: EPA

MATIAS MESSI, brat Lionela Messija, nedavno je na svom Instagramu vrlo grubom objavom udario po trenutno predsjedniku Barcelone Joanu Laporti, Barceloni kao klubu, ali i navijačima katalonskog kluba te Kataloncima općenito. Video je originalno objavljen na Twitch kanalu njegovog sina.

"Nećemo se vraćati u Barcelonu. Ako se i vratimo, onda slijedi čišćenje. Među mnogima koje ćemo potjerati bit će i Joan Laporta, nezahvalnik koji nije svjestan što je Messi sve dao za Barcelonu. Katalonci su izdajice. Moja majka je govorila da će Lionel proći kao Ronaldinho, to se i dogodilo", bile su neke od teških riječi kojima je Matias Messi udario na ponos Katalonije.

Ispričao se

Ipak, nedugo nakon što je sve to izgovorio je na Instagramu objavio ispriku. Nije jasno zašto se točno predomislio, ali može se pretpostaviti da se njegovom bratu nije svidjelo što je imao za reći, niti kako su te riječi odjeknule u medijima.

"Želim se ispričati zbog onoga što sam rekao, a što je izašlo na društvenim mrežama. Samo sam se šalio sa sinom i njegovim prijateljima. Kako bih mogao sve ono misliti o Barceloni, klubu s tolikom poviješću, klubu koji je toliko dao mojoj obitelji i Leu?" napisao je Matias pa dodao:

"Za nas je Katalonija drugi dom, to svi znaju. Jako mi je žao i ispričavam se svima, posebno navijačima Barcelone. Želim reći i da je jedini profil koji imam na društvenim mrežama, ovaj na Instagramu."

Pročitajte više