Middlesborough ponudio 4 milijuna za Ibričića: Svaguša ne prodaje dok je Hajduk u Europi

U HAJDUKU je nakon prolaza protiv Dinama iz Bukurešta i dalje veselo. Dobro raspoloženje mogao bi pokvariti samo neočekivani transfer jednog od najvažnijih igrača momčadi.

Splićani su velikom pobjedom protiv Rumunja izborili prolaz u doigravanje za Europa ligu gdje ih ponovo čekaju Rumunji, ovaj put Unirea. Iako je kao prioritet ove sezone naznačeno hrvatsko prvestvo, Bili imaju priliku plasirati se i u skupinu Europa lige. Neće imati lak posao protiv kluba koji je prošle sezone igrao Ligu prvaka, a još bi im teže bilo kad bi ostali bez Senijada Ibričića za kojeg su zainteresirani brojni europski klubovi.

Kako saznajemo, na posljednjoj utakmici na Poljudu Ibru su gledali predstavnici Middlesborougha koji su ga odmah htjeli dovesti na Otok. Navodno su bili spremni ponuditi 4 milijuna eura, ali predsjednik Hajduka Joško Svaguša ne želi prodati najboljeg igrača dok god se bore na europskom frontu. Engleski klub, trenutno u 2. ligi, bio je spreman ponuditi i milijun eura za jednogodišnju posudbu Ibričića uz pravo otkupa kompletnog ugovora za 5 milijuna eura.

Skauti PSG-a "snimali" i Poljud i Maksimir

Iako je dan njegova odlaska očito sve bliže, Ibričić je više puta rekao kako mu se ne žuri iz Splita ove sezone jer želi osvojiti naslov prvaka s Hajdukom. Ispadne li Hajduk iz Europe već za tri tjedna nakon uzvrata u Rumunjskoj, klub bi mogao prihvatiti najpovoljniju ponudu, a BiH reprezentativac birat će između nekoliko europskih liga.

Na Poljudu su tijekom utakmice s Dinamom (B) bili i predstavnici PSG-a, no nije poznato zbog koga su došli, a dan ranije gledali su i utakmicu na Maksimiru kada se pojavila informacija da žele Sammira i Ibaneza. Francuzi su ovaj tjedan vidjeli najbolje što hrvatski nogomet trenutno nudi na tržištu, a koliko im je to privlačno, trebali bismo saznati sljedećih tjedana ako stignu prve službene ponude.

Pročitajte više