Mierez promašio penal za pobjedu. Tomas: Ovo se neće više događati

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

OSIJEK i Rijeka odigrali su 1:1 u Gradskom vrtu u zadnjem kolu ovogodišnjeg izdanja SuperSport HNL-a. Tim je rezultatom Osijek ostao na trećem mjestu, dok Rijeka završava sezonu na četvrtom. Obje momčadi sljedeće sezone idu u kvalifikacije za Konferencijsku ligu.

"Mogu čestitati dečkima na trećem mjestu, to je cilj koji smo zacrtali kad sam došao u klub. Krenuli smo nervozno u prvo poluvrijeme, ali to je zbog svega ovoga što se događalo u Gradskom vrtu. Sljedeći cilj je Europa. Obećavam da ćemo analizirati i dobro izvježbati jedanaesterce. Neće se više ovako nešto događati", rekao je trener Osijeka Stjepan Tomas nakon utakmice za Max Sport televiziju.

"Moramo se poduplati na svim pozicijama"

"Zasluženo smo došli do pogotka u drugom poluvremenu, riješili smo se grča. Vjerovao sam da ova ekipa ima karakter, kliknuli smo od prvog dana kad sam došao. Velika stvar za klub i za grad je taj stadion na Pampasu.

Bila bi šteta da ne uđemo u grupnu fazu nekog natjecanja u Europi. vraća nam se nekoliko dobrih igrača s posudbe. Svi će doći na pripreme pa ćemo vidjeti. Moramo imati poduplane pozicije jer ćemo igrati na tri fronta", zaključio je Tomas.

 

Pročitajte više