Mihael Mikić: Vaha je Maroku usadio ono što mu je nedostajalo. Strašno su opasni

Foto: Screenshot

HRVATSKA reprezentacija u srijedu u 11 sati protiv Maroka igra svoju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Momčad Zlatka Dalića će u skupini F još igrati 27. studenog protiv Kanade te 1. prosinca protiv Belgije. Te dvije reprezentacije igraju međusobno u srijedu u 20 sati.

Na Indexu ćete na dan utakmica hrvatske reprezentacije moći pratiti specijaliziranu emisiju sa zanimljivim gostima i stručnjacima. U specijalnom segmentu "Fox In The Box" o Svjetskom prvenstvu razgovaramo s bivšim reprezentativcima i trenerima te regionalnim i domaćim ikonama. Uoči utakmice s Marokom razgovarali smo s bivšim igračem Dinama Mihaelom Mikićem koji je danas pomoćni trener Damiru Krznaru u Mariboru.

"Maroko je jedna ozbiljna reprezentacija i protiv njih se mora biti na oprezu. Dok je bio izbornik, Vaha im je usadio disciplinu koja je takvim reprezentacijama inače nedostajala. U tranziciji su sjajni, jako su opasni iz kontri i polukontri i na to će Hrvatska morati jako paziti", rekao je između ostalog Mikić. Pogledajte cijeli video:

Pročitajte više