Mihajlović dovodi napadača čiji šut je jedini šut koji veliki Buffon nije ni vidio u cijeloj svojoj karijeri

Foto: Guliver Image/Getty Images

POVREMENI talijanski reprezentativac Stephan El Shaarawy na meti je Torina, javljaju talijanski mediji. 
 
Siniša Mihajlović, trener Bikova iz Torina želi ojačati momčad za sljedeću sezonu, a kao jednog od ključnih igrača u svojoj viziji vidi popularnog Faraona koji je danas član Rome. Prema talijanskim izvorima, Roma ne bi imala ništa protiv transfera, a i sam igrač bi rado promijenio sredinu, s obzirom na to da se na Olimpicu i nije nešto previše naigrao premda je i u dresu Vučice imao svijetlih trenutaka. Ipak, barem u ovom trenutku, glavni problem u realizaciji transfera je visina odštete jer Torino nudi deset milijuna, a Roma traži četiri milijuna više.
 
Po ocu Egipćanin, a po majci Talijan, El Shaarawy je kao klinac obećavao puno i bio je jedna od uzdanica talijanskog nogometa. 
 
S 13 godina, priključio se omladinskom pogonu Genoe, a u dobi od 16 godina i 55 dana, debitirao je u Serie A. Odigrao je 10 minuta na gostovanju u Veroni kod Chieva i postao četvrti najmlađi igrač u povijesti Serie A. To mu je bio jedini nastup te sezone, iako je dosta puta bio na klupi.
 
2010. otišao je na posudbu u Padovu koja je tada igrala u drugoj ligi i tamo se nametnuo kao jedan od ključnih igrača. Odlične igre odvele su ga 2011. u Milan, u kojem je odigrao dosta odličnih partija, no karijeru su mu omele silne ozljede i najprije je poslan na posudbu u Monaco, a onda u Romu za koju je zabio osam golova u 16 nastupa. Lani je Roma otkupila od Milana njegov ugovor.
 

Posebno se pamti gol u dresu Rome iz svibnja protiv Juventusa, nakon kojeg je i slavni Gigi Buffon priznao da mu je to vjerojatno jedini gol u životu kojeg je primio, a da ga nije ni vidio.
 
Nastupio je za sve mlade selekcije Italije, a za A vrstu je od 2012. odigrao 21 utakmicu i zabio je tri gola.
 

Pročitajte više