Mike Tyson izabrao favorita u meču Furyja i Usika: On je najbolji boksač na svijetu

Foto: EPA

TYSON FURY (35) i Oleksandr Usik (36) borit će se za ujedinjenje teškaških titula. Meč stoljeća održat će se 7. veljače 2024. u Saudijskoj Arabiji. Fury je prvak prema WBC-u, a Usik prema WBA-u, IBF-u, WBO-u i The Ringu. Legendarni boksač Mike Tyson (54) u razgovoru za Fight Hub TV govorio je o toj borbi.

"Ne smijemo zaboraviti na ono što je Fury napravio protiv Ngannoua, ali morate shvatiti da je on još uvijek prvak. Učinio je tu noć sjajnom. Dao je Francisu priliku i to je za njega bio samo jedan loš nastup. Svi imamo loše trenutke, a to je bio njegov", rekao je Tyson.

"Veselim se borbi Furyja i Usika. Naginjem Tysonu Furyju jer mislim da će ga nadjačati. Fury je najbolji boksač na svijetu, posebno u teškoj kategoriji. Veliki borci gube, veliki borci izgledaju loše, ali to ih ne sprječava da i dalje budu veliki borci", poručio je Tyson.

Fury u zadnjem meču na bodove pobijedio MMA zvijezdu

Furyjev zadnji meč bio je protiv MMA borca Francisa Ngannoua, u kojem je teže od očekivanog pobijedio na bodove, dok je Usik u posljednjoj borbi nokautirao Britanca Daniela Duboisa. Fury je u karijeri na omjeru od 34 pobjede, nula poraza i jednom neriješenom meču s Deontayem Wilderom. Usik je neporažen s 14 pobjeda.

Pročitajte više