Milan dovodi svog imenjaka, kojeg su nazivali Novim Bobanom

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAKON Ivana Perišića i Marcela Brozovića, još jedan reprezentativac Hrvatske mogao bi postati stanovnik prijestolnice mode, ali njegove crveno-crne strane. U pitanju je Milan Badelj, koji se nalazi na korak od Milana. 

Trener Vincenzo Montella, koji je doveo Badelja 31. kolovoza 2014. iz Hamburgera u Fiorentinu za pet milijuna eura, želi 27-godišnjeg veznjaka ponovno vidjeti u svojoj momčadi, unatoč tome što su zainteresirani Roma, Napoli i Inter.

Zato je operativac velikana sa San Sira Adriano Galliani otišao na Ibizu, gdje se sastao s menadžerom Dejanom Joksimovićem kako bi dogovorio transfer Novog Bobana, kako su nekad zvali Badelja. Talijanski mediji pišu da igrač želi samo u Milan, koji je ponudio Fiorentini 8-10 milijuna eura. No, klub iz Firenze navodno traži između 12 i 15 milijuna za svog igrača, kojem aktualni ugovor ističe 30. lipnja 2018. godine i ne želi ga produžiti.

Zanimljivo, Sky Sport tvrdi da je Badelj dobio ime upravo po nogometnom klubu Milan, za koji je njegova obitelj oduvijek navijala.

Bivši igrač Dinama prošle sezone odigrao je ukupno 35 utakmica za Fiorentinu i postigao jedan gol, uz dvije asistencije. Za reprezentaciju Hrvatske igra od 2010. godine i do danas je upisao 21 nastup, a zabio je jedan pogodak.

Pročitajte više