"Milevski je stabilno, ali sekunde su ga dijelile od smrti. Situacija je ozbiljna"

BIVŠI nogometaš i miljenik Torcide Artem Milevski (38) nedavno je završio u bolnici jer je popio veliku količinu alkohola. Milevski je i tijekom igračke karijere imao ogromnih problema s alkoholom i zbog toga nije napravio ono što je po talentu mogao, a nakon što se ostavio nogometa, ovisnost je poprimila dramatičnu crtu i nerijetko se danonoćno uništavao opijanjem.

Upravo je to napravio prije nekoliko dana, a njegov bivši suigrač Aleksandar Alijev otkrio je da je Milevski toliko popio da su ga sekunde dijelile od smrti.

"Želim raščistiti stvari oko Milevskog. Hvala Bogu pa smo ga uspjeli smjestiti u bolnicu. Tamo je već pet dana i situacija je veoma ozbiljna. Liječnici se bore i za sada je stabilno. Čeka ga dug put rehabilitacije, ali siguran sam da će se izvući", rekao je Alijev.

Bjelorus s ukrajinskom putovnicom bio je velika nada ukrajinskog nogometa i kijevskog Dinama. Od 2003. do 2012. igrao je za Dinamo i u 178 nastupa zabio 57 golova. Za reprezentaciju Ukrajine prvi je put zaigrao 2006., a u 50 nastupa zabio je 8 golova.

Ovaj rođeni Bjelorus puno je obećavao, pred njim je bila velika karijera, koja, nažalost, nikad do kraja nije realizirana.

Pad u karijeri započeo je 2012. godine, dok je igrao za kijevski Dinamo, a nakon toga je počeo lutati. Igrao je za Gaziantepspor, Hajduk, RNK Split i još nekoliko klubova.

Pročitajte više