Milićević igra protiv Stokea: Pokazat ćemo da zaslužujemo Hajdukov dres

AUSTRALSKI stoper Hajduka Ljubo Milićević osvrnuo se na poraz u Zadru te dvoboj s engleskim predstavnikom u uzvratu trećeg pretkola Europa lige.

"Nije mi bilo drago zbog zvižduka koje su navijači uputili mojim suigračima u Zadru, ali moramo razumjeti navijače, žele pobjede i velike partije. Valja biti iskren i priznati da nismo bili u Zadru na pravom nivou, ali trebaju i navijači razumjeti da smo mi svi familija i da nam treba podrška kako bi lakše krenuli naprijed", rekao je Milićević.

Obrana Hajduka pušta sa svih strana, a jedno od mogućih rješenja trenera Krasimira Balakova je Ljubo Milićević, koji već gotovo mjesec dana nije odigrao utakmicu.

"Nije idealna situacija da sada uđem protiv Stoke Cityja bez utakmice mjesec dana, ali trener me pitao jesam li spreman i moram mu odgovoriti da ću dati sve od sebe. Spreman sam koliko mogu biti, ali priznajem da jedva čekam da zaigram, teško je gledati s klupe i biti u nemogućnosti pomoći", napomenuo je nekadašnji reprezentativac Socceroosa.

"Englezi imaju čudan stil igre, ali to im neće proći na Poljudu"

O Englezima govori s poštovanjem, međutim smatra da Bijeli imaju svoje adute za prolazak dalje, pogotovo što igraju pred svojim navijačima.

"Oni imaju jedan vrlo čudan stil igre, ali stil koji na domaćem terenu donosi rezultat. Međutim, tako ne mogu igrati na strani, a uostalom i mi nosimo jedno vrijedno iskustvo iz prve utakmice. Sigurno da ćemo se znati bolje postaviti i vjerujte da igračima Tonyja Pulisa neće biti nimalo lako u Splitu", istaknuo je Milićević.

"Nadam se, ako svi damo sve od sebe, da možemo ostvariti dobar rezultat. Trebamo napokon pokazati svi zajedno da smo zaslužili nositi dres Hajduka", za kraj je rekao.

Pročitajte više