Miriši na dogovor: Kladionice par Chievo-Catania povukle zbog sumnji u namještaljku



BRITANSKI mediji uvjereni su da je nedjeljna utakmica Chieva i Catanije bila dogovorena, a temelj za sumnju vide u velikom broju uplata na remi.

Brojne kladionice u Velikoj Britaniji blokirale su par Chievo-Catania nakon nenormalnog broja uplata, a jutro prije utakmice isto su napravile talijanske kladionice. U kladionici Ladbrokes na neodlučeno je uplaćeno više od dva milijuna funti, dok je na rezultat 1:1 uplaćeno oko 300 tisuća funti.

Treneri obiju momčadi nakon utakmice su izrazili zadovoljstvo rezultatom, no nisu željeli komentirati insinuacije s Otoka. U nogometnoj emisiji Domenica Sportiva zaključeno je kako su dvije momčadi remizirale jer nemaju prevelikih ambicija te također utakmicu vide čistom. No činjenica je da je nekoliko sudačkih grešaka pomoglo da se ostvari baš taj rezultat. Primjerice, iako je dosuđen čisti penal na Maxiju Lopezu, takva slična situacija s druge strane nije sankcionirana.

Koeficijent na neodlučeno bio je 1,90, što je relativno malo za takvu utakmicu. Iste su momčadi istim rezultatom završile svoju lanjsku proljetnu utakmicu.

Pročitajte više