Mirko Alilović: Ako su Španjolci uistinu namjestili Davoru, onda je to nizak udarac

MLADI vratar hercegovačkih korijena po prvi puta će na ovom Svjetskom pvenstvu, prvenstveno zbog ozljede Vlade Šole, braniti boje hrvatske reprezentacije.

Vrlo je uzbuđen i sretan, a za Index je opisao svoja unutarnja previranja.

"Joj da znate kako sam sretan i uzbuđen. Ovo je veliko priznanje meni i jedan veliki plus u mojoj karijeri, zbog čega sam iznimno zahvalan izborniku Červaru." - započeo je Alilović te napominje kako se ne plaši izazova i da je spreman na sve.

"Naravno na se ne bojim prilike koju će mi eventualno ukazati izbornik Červar. Odradio sam pripreme, a moj vrhunac se svakako može očekivati na predstojećem prvenstvu. Hoću li nastupiti ili ne, to će odlučiti Červar, a ja samo dajem svima do znanja da sam potpuno spreman i motiviran." - napominje mladi hrvatski reprezentativac.

Situaciju oko Davora Dominikovića prokometnirao je na sljedeći način:" Ako su Španjolci zaista namjestili Davoru, onda je to nizak udarac. Svi smo šokirani ovom viješću, ali dojma smo da je Dominiković nedužan, te da će nam se vrlo brzo priključiti."

Prvi vratar hrvatske reprezentacije, Venio Losert, očekuje borbu za medalje i napominje kako će biti vrlo teško bez Davora Dominikovića.

"Priznajem, malo nas je sve to šokiralo. Mislim kako je Davor potpuno nedužan i da će se priključiti momčadi već u sljedećem krugu natjecanja. Njegov izostanak nama je samo motiv više, a naravno da svi očekujemo borbu za medalje. Kao glavne suparnike izdvojio bi Dance, Španjolce i Francuze." - rekao je Losert.

Losert nije želio komentirati nagađanja da su Španjolci eventualno namjestili Dominikoviću.

"Sve je moguće, ne želim nikoga optuživati. Malo je čudno što su rezultati testa došli tek sad, ali sam ja siguran da Davor nije ništa kriv." - napomenuo je reprezentativni vratar.

V.B.
Foto: M.P.

Pročitajte više