Mirror: Brozović je nepoznatoj ženi platio operaciju. Pivo i cigare ga ne usporavaju

Foto: Instagram

BRAZILSKI list O Globo objavio je tekst o Marcelu Brozoviću, istaknuvši kako je pušač, a sada o hrvatskom reprezentativcu piše i engleski Mirror. "Unatoč svojoj ljubavi prema cigaretama i alkoholu, Marcelo Brozović trčao je više od bilo kojeg igrača na svjetskim prvenstvima", piše Mirror.

Brozović je protiv Japana u osmini finala pretrčao 16.7 kilometara, čime je za 400 metara popravio vlastiti rekord iz utakmice s Engleskom u polufinalu prošlog Svjetskog prvenstva. "Brozović voli slaviti važne pobjede uz cigaretu i pivo, no čini se da ga poroci ne usporavaju. Radi sve teške poslove za Luku Modrića i Matea Kovačića. Dok im je ponestajalo snage protiv Japanaca, Brozović je nastavio do kraja i još je imao dovoljno energije zabiti jedanaesterac.

Brozović ne krije da uživa u cigaretama i čaši. Fotografiran je kako puši u svlačionici nakon što je Hrvatska pobijedila Francusku ovog ljeta. A kada je Inter svladao Juventus i osvojio talijanski kup nekoliko tjedana ranije, fotografirali su ga kako sjedi sa suigračem Alexom Cordazom uz cigaretu i bocu piva", nastavlja novinar Mirrora Simon Mullock.

"Bi li elitni sportaš trebao konzumirati duhan i piće?"

"Brozović je velikodušna osoba. Donirao je udžbenike hrvatskim školama i ženi iz Sjeverne Makedonije platio operaciju kuka iako je nikada nije upoznao. Međutim, njegove navike nisu uvijek dobro prihvaćene", piše Mirror i navodi kako je Inter prije dvije godine kaznio Brozovića jer je pijan automobilom prošao kroz crveno svjetlo.

"Snimljen je kako u opremi za trening kupuje cigarete u trgovini samo nekoliko sati prije no što je Hrvatska poražena 5:3 od Španjolske nakon produžetaka na Euru 2021. Postavlja se pitanje bi li elitni sportaš trebao konzumirati duhan i piće.

Ali Brozovićeva kondicija jedan je od ključeva uspjeha Hrvatske. Hrvatska će igrati protiv Brazila u četvrtfinalu u Kataru. Južnoamerikanci također imaju povijest zvijezda koje uživaju u piću i cigaretama", zaključuje Mirror.

Pročitajte više