Miše: Prvenstvo smo izgubili zbog previše propuštenih prilika

NAKON utakmice s Rijekom, glavna tema u Hajduku je suđenje Zagrepčanina Igora Pristovnika. Bijeli su ogorčeni dijeljenjem pravde na Kantridi što je prenio i Davor Pavić, glasnogovornik kluba.

"Ništa drugo nismo ni očekivali kad smo čuli da će nam Zagrepčanin Pristovnik dijeliti pravdu. Očekivali smo perfidno suđenje i to smo dobili, bio je to pravi "spektakl" suđenja", rekao je klupski glasnogovornik.

Bijeli ne opravdavaju postupak kapetana Srđana Andrića i Deana Računice koji su nakon utakmice vrijeđali suca, ali kažu kako je dvojac bio isprovociran odlukama.

"Sudac treba istrpjeti puno toga jer i mi trpimo. Možete zamisliti što se sve dogodilo kad su se ta dva mirna igrača toliko isprovocirala. Ne opravdavamo njihove postupke, ali se mora znati tko je kriv", kaže Pavić.

Antu Mišu ne brine toliko suđenje koliko neefikasnost njegovih igrača u završnici. Upravo u tom segmentu igre trener Hajduka vidi razlog zbog kojih je Hajduk izgubio prvenstvo.

"Teško je zaključiti zašto smo pali u završnici jer smo bili bolja momčad do zadnjih deset minuta. Titulu smo izgubili zbog previše propuštenih prilika. Sad nam preostaje koncentrirati se na Kup i osvojiti ga", zabrinut je Miše.

Bijele već u srijedu očekuje prva utakmica u finalu Kupa protiv Dinama. Hajduk će u utorak u 19.30 odraditi trening na Maksimiru, a Zdravko Mamić je faksom poručio kako će on i Dinamo učiniti sve da Hajduku uljepšaju boravak u Zagrebu.

M.Pa.
Foto: Index

Pročitajte više