Miše samouvjeren: Ne bi me zadovoljio minimalni poraz u Žilini

PRIJE puta u Slovačku trener Hajduka Ante Miše bio je samouvjeren, iako je biranim riječima govorio o Žilini. Dobra vijest je kako s momčadi putuje Cernat, dok je loša što u četvrtak neće moći igrati kapetan Srđan Andrić.

"Ide nas 20, 18 plus dva vratara. S obzirom na momčad koja je išla u Osijek ne ide Andrić, dok se priključuju Cernat i Ivo Smoje. Što se tiče Cernata, on je u puno boljoj formi nego što je bio kad je tek došao na Poljud. Po meni on sada može odigrati jedno poluvrijeme, četrdesetak minuta. Kao što znate večeras imamo taj jedan trening, a do sada smo već izučili protivnika potpuno. Radi se se o kvalitetnoj, discipliniranoj momčadi, ali momčadi koju se može proći. U Slovačku idemo po pozitivan rezultat", rekao je Ante Miše na uvodu press konferencije.

"Vidjeli smo sve njihove igrače, ambijent na stadionu i nema dvojbe da su snažna domaćinska momčad. Posebno me se dojmio njihov broj 2, Angelovič i njihov vezni red koji dosta dobro čuva loptu. Imaju vrlo kvalitetne igrače i u napadu, Orahoveca i toga njihovog "Hartsona" Lendavu, koji je za svoju visinu jako brz i neugodan", dodao je.

Momčad će u odnosu na onu iz Osijeka doživjeti sitne preinake, a Miše je otkrio kako je vježbao prekide.

"Moram priznati da smo vježbali neke solucije i kombinacije u prekidima jer sam pregledavajući zapise utakmice naših protivnika uvidio tu neku našu priliku, no ne oslanjamo se samo na prekide naravno. Što se tiče formacije, neću je mijenjati, iako neću igrati sa dva zadnja vezna igrača. Momčad će doživjeti samo sitne preinake u odnosu na onu što je istrčala u Gradskom vrtu",rekao je trener Miše.

"U Slovačku idemo samouvjereno, ne bojimo se i želimo ostvariti pozitivan rezultat. Što je to? Pa svaki remi i svaka pobjeda Hajduka. Ne, ne bi me zadovoljio poraz od 1:0", za kraj će trener Hajduka Ante Miše.

Pročitajte više