Mišine želje za novu sezonu: braća Sharbini, Rodić, Traore, Miladin...

ANTE MIŠE podnio je predsjedniku Hajduka izvještaj o protekloj sezoni i listu želja za predstojeću. Od pojačanja su se samo spominjali igrači iz Hnl-a i na popisu nema velikih iznenađenja.

Već je poznato kako Hajdukovci žele braću Sharbini iz Rijeke i s njima su u pregovorima. Još od zime na listi želja su Ermin Zec i Ivan Rodić iz Šibenika, zatim Mohamed Traore iz novopečenog prvoligaša Istre.

Zatim su tu Karlo Primorac iz Osijeka te Goran Mujanović koji igra u Varteksu, a moguće je da se na Poljud vrati i Darko Miladin. Miše ima najviše problema sa desnim bokom, a Miladin, koji je trenutno u Rijeci je jedno od mogućih rješenja. Darko je jutros bio na Poljudu i obavio kraći razgovor, no pitanje je koliko bi on pojačao ekipu.

U kadru će najvjerojatnije ostati i Dario Jertec, Marijan Buljat i Mladen Bartolović. No, bivše Dinamovce očekuje kresanje ugovora, Jertec ima 200 tisuća eura godišnje, Buljat 250 i obojicu očekuje prijedlog o smanjenju plaće. Bartolovića, koji je bio poprilično podcijenjen ove sezone, na kraju ipak čela produljenje ugovora...

Čini se kako će novi klub morati potražiti Tomislav Bušić, Giovani Rosso i Boris Živković kojima istječu ugovori, a Hajduk s njima nema namjeru produživati suradnju.

S.T.
Foto: Index

Pročitajte više