Mišković o Selahiju: Dvaput smo si dali ruku i dvaput me izigrao. Dosta više

Foto: Goran Kovacic, Nel Pavletic/PIXSELL

PREDSJEDNIK Rijeke Damir Mišković u HRT-ovoj radijskoj emisiji Pod stijenama Kantride govorio je o Lindonu Selahiju (24). Podsjetimo, trener Željko Sopić prošli je tjedan iz momčadi izbacio Selahija, nezamjenjivog veznjaka i jednog od najboljih igrača Rijeke. Razlog je što ne želi produljiti ugovor koji mu završava na kraju sezone. Selahija k tome žele Hajduk i Dinamo, a kod njih ili u treći klub mogao bi tada otići bez odštete.

Mišković: Mislim da je Selahi htio ostati, a s kim on ne radi ili ne radi uopće me ne zanima

Evo što je prvi čovjek Rijeke rekao o tome: "Čak i u medijima znaju više nego ja. Što se mene tiče, to je gotova priča, ja sam svoje rekao. Dvaput smo si stisnuli ruku. Dosta mi je stiskanja ruku i govorenja da je sve u redu, a treći dan izađe nešto drugo. Svatko od nas ima pravo napraviti što želi. Ali kada se ja s nekim dogovorim i stisnem ruku, to mi je važnije od potpisa. A onda drugi dan doći s drugim stvarima...

Ne bih ja njega opterećivao time jer mislim da je zbilja htio potpisati i ostati. A s kim on radi ili ne radi, uopće me ne zanima. Nisam njegovog menadžera vidio ni upoznao. Ako je netko ozbiljan i želi potpisati ugovor s Rijekom, onda bi se trebao upristojiti i doći u klub poslije tri godine, koliko je Selahi ovdje.

Možda sam vidio prvog menadžera. Sad ga je promijenio pa ima nekog drugog. Ne zanima me. Neće nas netko zvati telefonom, već ima doći, sjesti s našim sportskim direktorom i trenerom te se dogovoriti pa idemo dalje. To je to", rekao je Mišković.

Mišković: Idemo završiti priču s njime. Kao da govorimo o Maradoni cijelo vrijeme

Selahiju ugovor vrijedi još šest mjeseci. Voditelj je Miškovića pitao hoće li veznjak stoga ostati u klubu do ljeta. "Ima ugovor do ljeta. Moramo ga ispoštovati, kao i on. To je to za sada", odgovorio je predsjednik Rijeke, kojem je postavljeno i pitanje hoće li Selahi igrati za Sopićev sastav.

"Ne znam. Što biste Vi napravili? Bi li trebao igrati? Jednostavno, to je tako. Idemo završiti priču s njime. Kao da govorimo o Maradoni cijelo vrijeme. Imamo Hodžu, po meni top igrača. Ne moramo se brinuti o našoj vezi. Imamo Hodžu, Bandu, Ilinkovića, Petroviča... Ima ih previše", zaključio je Mišković o Selahiju.

Rijeka je druga nakon jesenskog dijela sezone

Rijeka je jesenski dio sezone SuperSport HNL-a zaključila pobjedom protiv Rudeša (3:0), dok je tjedan ranije iznenađujuće na Rujevici izgubila od Slaven Belupa (2:4). Sopićeva momčad nalazi se na visokoj drugoj poziciji s 35 bodova, šest manje od vodećeg Hajduka koji ima i utakmicu više.

Pročitajte više