Mladi "medvjed" Dominik Kanaet u odabranom društvu šestorice najboljih mladih igrača Ebel lige

NAKON sinoćnje pobjede Medvjeda u četvrtoj utakmici doigravanja protiv prvoplasirane momčadi lige EBEL, Graz 99ersa, jutros je na službenim internetskim stranicama lige EBEL započelo glasanje za najboljeg mladog igrača mjeseca veljače. Po drugi je put ove sezone, nakon Saše Rajsara, igrač zagrebačkog Medveščaka u odabranom društvu šestorice veličanstvenih. Ovoga puta u izbor za najboljeg mladog igrača veljače ušao je Dominik Kanaet.
 

Dominik Kanaet u KHL Medveščak stigao je prije mjesec dana, a već je u svom prvom nastupu protiv slovenske Olimpije postigao dva pogotka. 18-godišnji je hokejaš posljednjih šest godina živio i trenirao u Slovačkom klubu Martin iz Dubnice. Mladi Kanaet i kolege iz hrvatske reprezentacije do 20 godina, na nedavno održanom SP-u u Poljskoj, osigurali su ostanak u Diviziji I, što je jedan od iznimnih uspjeha hrvatskog hokeja.
 
"Dolazak u Medveščak za mene je bio pravi izazov i velika radost. Rođen sam u Zagrebu i oduvijek sam jednog dana htio zaigrati za Medveščak. Drago mi je da mi se taj san ulaskom Medveščaka u ligu EBEL i ostvario. Nominacija lige za najboljeg mladog igrača mjeseca veljače veliko je priznanje mojoj igri, a bit će mi to velik poticaj kako bih i dalje što bolje igrao i usvajao nova znanja", izjavio je u povodu nominacije mladi "medvjed" Dominik Kanaet.

Glasanje za najboljeg mladog igrača siječnja u ligi EBEL traje do 7. ožujka 2010., a organizirano je na
 
KHL Medveščak jučerašnjom je pobjedom u prepunoj Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova izjednačio omjer s prvoplasiranom momčadi lige EBEL, Graz 99ersima, na 2:2. Već se sutra, u utorak, 2. ožujka, u Grazu igra peta utakmica doigravanja, dok je šesta na rasporedu u zagrebačkom Domu sportova u četvrtak, 4. ožujka s početkom u 19.15 sati. U polufinale doigravanja plasirat će se momčad koja prva skupi četiri pobjede.

Pročitajte više