Modrić (38) uništio drugog najskupljeg desnog beka ikad. Pogledajte scenu iz Clasica

Screenshot: Twitter

LUKA MODRIĆ (38) neočekivano je bio starter u ključnom El Clasicu sezone te dobio pohvale za svoj doprinos dramatičnoj pobjedi Reala nad Barcelonom (3:2) za praktički uzimanje naslova najvećem rivalu.

Real je, naime, ovim trijumfom šest kola prije kraja sezone La Lige otišao na 11 bodova prednosti u odnosu na lanjskog prvaka. I tri dana nakon superderbija na društvenoj mreži X viralna je akcija Luke Modrića. Točnije, ono što je tom zgodom napravio suparniku Joau Cancelu. Drugi najskuplji desni bočni u povijesti, kojeg je Manchester City prije pet godina doveo iz Juventusa u transferu vrijednom 65 milijuna eura, bio je nemoćan protiv Modrića.

Premda gotovo deset godina stariji od svog čuvara, Modrić je neuhvatljivo proletio pokraj Cancela. On ga je pokušao zaustaviti rukama, ali mu ni to nije uspjelo jer ga je Modrić u sprintu otresao. Video kruži društvenim mrežama uz napomenu: "Modrić je poslao Cancela natrag u City."

Uz sekvence Modrićevog otresanja Cancela stavljaju i izjavu beka Portugala: "Ne ovisimo o Cristianu Ronaldu jer nogometaš je na vrhuncu do 32. godine" te tome kontriraju spomenutim slikama s napomenom: "Ovo je izjavio tip koji s 29 godina, dakle, na vrhuncu karijere, može samo jesti travu dok pokušava uloviti 39-godišnjeg Modrića."

Pročitajte više