Modrić: Bellingham? Što bismo mi u Španjolskoj rekli...

Foto: Profimedia

JUDE BELLINGHAM (20) i 18 godina stariji Luka Modrić donijeli su Realu preokret za veliku pobjedu 2:1 u El Clasicu kod Barcelone. Bellingham je zabio oba gola i tako u 13. utakmici za Real postigao čak 13. gol. To je sjajan učinak i za napadača, a kamoli veznjaka. Drugi, pobjednički gol slučajno mu je namjestio Modrić. On je loše primio ubačaj pa se tako lopta od njega odbila do mladog asa Reala, koji je poentirao.

>> Pogledajte kako su Bellingham i Modrić srušili Barcelonu

No Modrić je i bez toga odlično iskoristio pola sata kojih je dobio u igri. Trener Carlo Ancelotti komentirao je da je njegova veteranska rezerva ulaskom s klupe promijenila i preokrenula utakmicu. Modrić je komentirao Bellinghamov senzacionalni start otkako je ljetos za 130 milijuna eura došao iz Borussije Dortmund i tako postao najskuplji igrač u povijesti Reala.

"Čini se da je Bellingham u Realu godinama, a ne samo tri mjeseca. Što bismo mi u Španjolskoj rekli, spustio se na desnu nogu odmah po dolasku. Oduševljeni smo njime. Nije se slučajno tako sjajno adaptirao. On je sjajan tip i izvanserijski talent i sve to pokazuje svakog dana. Presretan sam zbog njega i čestitam mu na svemu što radi."

Pročitajte više