REAL MADRID

"Modrić i Kroos su najbolji, no dođe li Pogba, netko će morati na klupu"

Foto: Getty Images / Guliver Image

NEVJEROJATNI madridski derbi u New Jerseyu protekle subote, u kojem je Atletico deklasirao Real 7:3, pratio je i bivši igrač i trener Reala Santigao Solari, koji je bio gost komentator na ESPN-u.

Bio mu je to prvi javni istup nakon četiri i pol mjeseca, kad je dobio otkaz na mjesto trenera Reala.

Što ako dođe Pogba?

Između ostalog, govorio je o stanju vezne linije Reala, koju klub sve agresivnije pokušava pojačati Paulom Pogbom.

"Kad su spremni, Luka Modrić i Toni Kroos, uz Casemira su najbolja vezna linija svijeta. Ali činjenica je da ne postaju mlađi i normalno je da klub razmišlja o drugim igračima", rekao je Solari, pa se nadovezao na mogući dolazak Pogbe.

"Koliko ja znam, sve su to samo spekulacije. Ne znam tko je najbolje rješenje za Real. Ali ako Pogba ili igrač slične kvalitete dođe u Real, bit će velika konkurencija u sredini terena i jedno od velikih imena će morati na klupu."

O Baleu samo najbolje

Govorio je Solari i o ostalim igračima Reala, novima i starima, potencijalno bivšima...

"O Baleu mogu reći samo dobre stvari i bez obzira na to što se dogodi, uvijek će biti važan dio klupske povijesti. Ako ostane, klub će moći računati na dobrog igrača."

"Hazardov uspjeh će se mjeriti golovima"

O stanju u napadu Reala Solari je rekao:

"Vinicius mi se jako sviđa, u godinu dana jako je napredovao mentalni i taktički. Odlično se nosi s pritiskom i već je imao fantastičnih izvedbi. Real je kupio Hazarda, koji igra na njegovoj poziciji, pa će se morati adaptirati na desnu stranu, koja mu nije prirodna. Hazard je jedan od onih igrača oko kojih se momčad vrti. Mora popuniti rupu nastalu odlaskom Cristiana Ronalda prošle godine. Došao je igrati na njegovu poziciji, a Madrid treba njegove golove kako bi se borio za trostruku krunu. U toj borbi njegov će se uspjeh mjeriti golovima. Baš kao i Benzemin, koji je najbolja 'devetka' na svijetu."

Pročitajte više