MODRIĆ ISPRED INIESTE Novo veliko priznanje za hrvatskog veznjaka

Foto: Getty Images/Guliver Image

LUKA Modrić jedan je od trojice veznih igrača koji su izabrani u FIFA 18 Team of the Year. Između 15 nominiranih veznjaka priliku za složiti idealnu momčad na temelju prošlogodišnjih nastupa dobili su novinari, profesionalni sportaši te sami igrači, a uz Modrića u momčad izabrani su N'Golo Kante i Kevin De Bruyne.

>> MODRIĆ MEĐU ELITOM U FIFA-I 18 Jedini Hrvat među 55 nominiranih za momčad godine
 
Službeno glasanje za FIFA 18 Team of the Year je završilo, a EA Sports na društvenim mrežama iz dana u dan otkriva igrače koji su izabrani u momčad. Otkrivanje igrača počelo je 15. siječnja s napadačima, a u momčad su izabrani Cristiano Ronaldo, Harry Kane i Leo Messi. Međutim, navedeni trojac nije imao prejaku konkurenciju.
 
 
Dan kasnije otkriveni su veznjaci, među kojima se našao i Luka Modrić. Drugi je to igrač Real Madrida u izabranoj momčadi, a izgledno je da će ih biti još. Zvijezda belgijske reprezentacije i silovitog Manchester Cityja De Bruyne dobio je mjesto u samom srcu momčadi, a pored njega tu je i sigurni N'Golo Kante iz Chelseaja. Igračine poput Inieste, Dybale i Robbena nisu ušli u momčad.
 
 
U narednim danima saznat ćemo i preostale igrače iz najbolje momčadi godine. Luka Modrić bio je jedini Hrvat među nominiranima, ali izgleda kako lošija forma Reala u posljednje vrijeme nije previše utjecala na izbor. 
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz FIFA-u 18, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: FIFA18
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 

Pročitajte više