Modrić je poslao savršenu loptu. Pogledajte kako je reagirao nakon promašaja Brahima

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ odigrao je 86 minuta utakmice u kojoj je njegov Real Madrid na gostovanju pobijedio Mallorcu i napravio novi korak prema naslovu na kraju sezone. S terena je ispraćen uz ovacije publike koja je unatoč porazu svog tima jasno rekla što misli o hrvatskom veznjaku.

Realova hrvatska legenda odigrala je dobru utakmicu i prema ocjenama SofaScorea, uz strijelca Aureliena Tchouamenija, bila najbolja na terenu. Susret je Modrić završio sa 114 dodira lopte, 85/96 precizno predanih dodavanja, 3/4 točno predane duge lopte, tri ključna dodavanja i jednom kreiranom velikom prilikom. Upisao bi Modrić i asistenciju da je Brahim reagirao bolje u gotovo idealnoj situaciji koju mu je kreirao.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ TAJ TRENUTAK

Mogao je birati stranu

Modrić je sjajno utrčao i s lijeve strane poslao idealnu loptu Brahimu na devet metara udaljenosti od gola, po sredini vrata. Ispred njega bio je samo golman domaće momčadi Predrag Rajković.

Mogao je bivši reprezentativac Španjolske i aktualni ofenzivac marokanske reprezentacije birati stranu u koju će pucati, no sve što je napravio bio je blag udarac ravno u vratara. Modrić je reakcijom rekao što misli o propuštenoj šansi.

 

Pročitajte više