LIGE PETICE

Modrić o prodaji Casemira: Šteta

Foto: Profimedia

REAL MADRID prošlog je tjedna u Manchester United prodao Casemira, koji je godinama s Lukom Modrićem i Tonijem Kroosom činio najbolji trojac veznjaka na svijetu. Hrvatski kapetan već se oprostio od prijatelja na društvenim mrežama, a nakon posljednje Realove utakmice rekao je da je šteta što je transfer napravljen.

"Šteta je ovo s Casemirom, s njim smo pisali povijest i bio je fundamentalan dio momčadi. Jako će nam nedostajati i kao igrač i kao osoba", rekao je Modrić nakon što je bio jedan od najboljih igrača u pobjedi nad Celtom 4:1.

Modrić zabio i asistirao

"Ali to je dio nogometa. Tužan sam što je otišao, ali moramo ići dalje bez njega i svaki igrač mora dati još više u smislu onoga što je radio", dodao je Modrić, koji je protiv Celte zaigrao u veznoj liniji s mladima Tchouamenijem i Camavingom. Zabio je drugi i namjestio treći gol Reala i izašao u 77. minuti kada ga je zamijenio Ceballos.

Real nakon dva kola drži drugo mjesto kao jedna od četiri momčadi s maksimalnim učinkom. S gol razlikom 6:2 ispred Madriđana je samo Villarreal, koji je postigao pet golova, a nije primio niti jedan. 

Pročitajte više