Modrić: Oni su bili ratnici, a mi ovako ne možemo pobijediti nikoga

Foto: Epa / G. Viera 

HRVATSKA je noćas poražena od Perua 2:0, u lošoj utakmici na početku priprema za SP. 

11 tjedana prije početka svjetskog turnira vide se jasni problemi u igri Dalićeve Hrvatske. Kapetan Luka Modrić priznao je da Hrvatska nije igrala dovoljno ozbiljno, dok su Peruanci bili ratnici na terenu. 

"Ovo nije bila dobra utakmica i zato smo izgubili. Hrvatska mora trčati i boriti se da bi pobijedila kvalitetne protivnike. Ovo je upozorenje za nas. Vrlo teško možemo pobijediti ako ne igramo na sto posto", rekao je Modrić za Sportske novosti. 

"Peru je igrao za svoje navijače, više su se borili, bili su motivirani. Radili su stvari koje Hrvatska nije, više su se borili. Pokazali su da su kvalitetna ekipa. Imali su mnogo šansi i zasluženo pobijedili. Bili su ratnici na terenu, žrtvovali su se za rezultat. Igrali su kolektivno."

Što se dogodilo s Hrvatskom?

"Nije bio naš dan. Pokušali smo se vratiti... Ima puno vremena do Svjetskog prvenstva, bolje da se ovo dogodilo sada nego u Rusiji. Ne brinem se previše, ovo je prijateljska utakmica." 

Što se ako loš dan ponovi i protiv Meksika? 

"Moramo odigrati dobru utakmicu s Meksikom, ne možemo poludjeti i misliti da su sve dobre stvari koje smo napravili s aktualnim izbornikom u zadnjim utakmicama sad postale loše."

Tweetovi s temom #WC2018

Pročitajte više